Hıdırlık Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa ilişkin olarak Akşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, toplantıya; AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit, Akşehir Belediyesi Birim Müdürleri, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ ve Fen İşleri Bölge Sorumluları da katıldı.

Başkan Akkaya’nın muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada; taleplerin imkanlar elverdiğince Belediye bütçesiyle karşılanacağını, Büyükşehir’in alanına giren konuları KOSKİ ve Fen İşleri üzerinden, Bakanlıklarla ilgili konuları ise Konya Milletvekili Orhan Erdem’in desteğiyle takip ederek karşılamaya gayret edeceklerini belirttiği öğrenildi.

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’nun da konuşmasında; yerli ve milli üretim ile enerji kaynaklarının kullanımının önemine değindiği, yerel yönetimde çok başarılı bulduğu Konya Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda iyi işler yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve ekibine teşekkür ettiği belirtildi.

Konuşmaların ardından muhtarlar, talep ve beklentilerini dile getirirken toplantıya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Akkaya’nın; “55 mahallemizin muhtarıyla bir araya geldik. Akşehir’de her zaman, muhtarlarımızla beraber, birlik ve beraberlik içerisinde Nasreddin Hoca’mızın torunlarına en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” sözleriyle toplantı sona erdi.