AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’nun da hazır bulunduğu görüşmede, 1961 yılında, şimdi mahalle olan Savaş Köyü’nde doğduğunu belirten Hasan Sert, bir ziyaret için geldiğini belirttiği Akşehir için; “Akşehir bizim anavatanımız, doğduğumuz yer. Köyümüz, yurdumuz burası bizim” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da Akşehir’i temsil ettiğini ve siyasetin ekip işiyle başarıya giden bir olgu olduğunu söyleyen Milletvekili Sert; “Dolayısıyla bu hizmet yolunda, hem bulunduğumuz yerelde, hem de ülke genelinde başarı için çalışmamız lazım. Bugün Türkiye imrenilen bir ülke konumuna geldi. Bu ekip çalışmasının bir başarısıdır” şeklinde konuştu.

2023 Yüzyılın Seçimi Olacak

Elliye yakın ülkede çalışma ve gezme imkanı bulduğunu ve bu ülkelerde neler yapıldığını da gördüğünü aktaran Hasan Sert, Türkiye’nin son 20 yılda olağanüstü çalışmalar çıkartarak bütün dünyanın gözünü kamaştırır bir hale geldiğini söylediği konuşmasında, özetle şu ifadelere yer verdi:

“Bu başarıyı yere düşürmeden götürmemiz lazım. Bu başarıyı götürebilmek içinde 2023 seçimleri gerçekten çok önemli. Belki yüzyılın bir seçimi olacak diyebiliriz. Halkımız Allah’a şükür bilinçli. İnsanlar zorluklara rağmen ülkede huzurun, istikrarın, kalkınmanın, gelişmenin kesintiye uğramamasını istiyor. Bu sıkıntılı dönemin bütün dünya milletlerinde de yaşandığını görüyor. Onun için bizim ülkemize, hükümetimize, iktidarımıza, devletimize sahip çıkmamız lazım. Bunu da 2023 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar yüksek bir oyla, destekle seçilmesi ile gerçekleştireceğiz. İnşallah bunu da başaracağımıza eminim.”

Milletvekili Hasan Sert’e ziyareti için teşekkür eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; “Bir sıla-i rahim ziyareti yaptılar. Her zaman Akşehir’imiz adına, Akşehir’imizin gelişmesi adına verdikleri destekler için de kendilerine şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu da; “Gece gündüz bir sıkıntımız ya da isteğimiz olduğunda vekilimizin kapısını çalıyoruz” diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.