Özdemir’e programı sırasında; Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kahraman ve AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu eşlik etti.  

Konya Milletvekili Özdemir temaslarına; Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz hafta şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem’in Adsız Mahallesi’ndeki baba evini ziyaret ederek başladı. Burada şehit yakınlarına başsağlığı dileyen Milletvekili Özdemir, Kuran’ı Kerim tilaveti yaparak dua etti.

Ziyaretin ardından, önce Adsız Mahallesi’nde kahvehanede ve sonrasında da Atakent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen heyet, istek ve talepleri dinledi.

Akşehir Şehit Zeynep Sağır Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen aşure etkinliğine de katılan AK Parti Konya Milletvekili; burada öğrencilere aşure dağıttı, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Temaslarına ilişkin değerlendirmesinde, pandemi nedeniyle bu tür ziyaretleri bir süreliğine aksattıklarına değinen Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir; normalleşmenin ardından saha ziyaretlerinin daha sık yapıldığına dikkat çekti.

Özdemir; “Vatandaşımızla beraber olduk, vatandaşımız da bize destek oldu, bugünlere geldik, ülkemizi bugünlere getirdik, şükürler olsun. Önümüzde aşılması gereken küçük bir tepe var, bu tepe hepinizin bildiği gibi 2023 seçimleri. Yapılan anketlerden şunu görüyoruz; vatandaş diyor ki meselelerimiz var, problemlerimiz var, bunları çözse çözse yine Recep Tayyip Erdoğan çözecek, yine AK Parti çözecek, diğerlerinden bizim umudumuz yok. Biz halkımızın teveccühünün devam ettiği kanaatindeyiz” şeklinde konuştu.