İlçe teşkilatı olarak 17 kişilik heyetten oluşan ekibin toplantıya katılımına ilişkin olarak bir açıklamada bulunan İlçe Başkanı Mehmet Emre, şu değerlendirmede bulundu:

“Genel Başkanımız Meral Aksener’in liderliğinde gerçekleştirilen Grup Toplantısında, ülkemizin sorunları dile getirilerek partimizin bu sorunlara yönelik çözümleri konuşuldu. Genel Başkanımız yaptığı konuşmada, İYİ Parti Teşkilatının herzaman halkın yanında bulunacağını ve sorunlarına sorun değil çözüm odaklı ilerleyeceğini belirterek; “Bu uğurda can verme pahasına da olsa bu yoldan dönmek yok.” dedi. Yoğun ilgi ve katılımın olduğu toplantı sonunda, Meral Akşener; grup toplantısına katılan tüm teşkilatlarına ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.

Bizler de Akşehir’imizin genel sorunlarını ve olumsuzlukları dile getirdik. İYİ Parti olarak Akşehir halkının sesi ve gücü olmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki seçimlerde çalışmalarımızı, Akşehir halkının sorunlarını çözme odaklı olarak sürdüreceğiz. Sorunlarını dinlemediğimiz ve çözumlemediğimiz mahalle, köy, kasaba kalmayacak. Hep birlikte Akşehirimiz İYİ Olacak.”