Gökhan Tozoğlu’na ziyaretinde; il yöneticileri, Akşehir İlçe Başkanı Mehmet Emre, ilçe teşkilatı, Osman Fedai ve partililer eşlik etti. “Seçim zamanı olmasa da vatandaşın sorunlarını dinlemek için sahadayız” diyen İl Başkanı Tozoğlu, siyasetin gündemine dair; “Daha önce AK Parti’ye oy vermiş olsa da hükümetin politikalarını beğenmeyen, ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan önemli oranda bir seçmen grubu henüz oy vereceği partiye karar vermiş değil. Bu vatandaşlarımızın ve özellikle ilk kez oy kullanacak olan gençlerin, çalışan ve doğru iletişim kuran bir harekete yöneleceğini düşünüyoruz. Türkiye’de bugün Merkez Sağ tanımının, 90’lı yıllardakinden farklı olduğunun da bilincindeyiz. Ülkenin ve milletin yararına temiz siyaset yapmak ve sorumluluk üstlenmek için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı yazılı basın açıklamasıyla, Osman Fedai’nin ASKİ Yönetim Kurulu üyeliğine atanma yazısının Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından aylardır imzalanmamış olmasını gündeme getirdiğini hatırlatan Gökhan Tozoğlu; “Hemşehrimiz olan bir Bakanın, Konya’nın bürokratik olarak güçlenmesine katkı sağlayacak olan bu atamayı, yerelden gelen engellemeler nedeniyle beklettiğini düşünmek istemiyor ve bir an evvel gerçekleşmesini bekliyoruz” dedi.

Özellikle Akşehir’in gündemini Pervasız web sayfası üzerinden takip ettiğini belirten Tozoğlu; “Basının görevi eleştirmektir. Siyasetçiler de eleştiri olmazsa siyasetin de olmayacağını bilmek durumundadır” diyerek yayın hayatımızda başarılar diledi.