Akşehir Gençlik Merkezi’ni ziyaretinde basketbol topuyla atış denemesi, Akşehir Nasreddin Hoca Atlı Okçuluk Spor Kulübü ziyaretinde de okla atış yapan AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Akşehir Aktif Dağcılık Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü’nü (AKADEMİK) ziyaretinde ise tırmanma duvarına tırmanarak dağcılık deneyiminde bulundu.

Konya Milletvekili Özboyacı; AK Nasreddin Spor Kulübü ile Akşehir Avcılar ve Atıcılar Federe İhtisas Spor Kulübü’ne de birer ziyaret gerçekleştirdi. Hıdırlık Mesire alanında vatandaşlarla sohbet eden Özboyacı, Akşehirlilerin istek ve taleplerini dinledi.

Akşehir’deki ziyaretlerine ilişkin bir değerlendirmede bulunan AK Parti Konya Milletvekili Özboyacı; saha çalışmaları yaparak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da; “Milletvekilimiz ile birlikte bugün şehrimizde, vatandaşlarımız ve spor kulüplerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Pandemi kuralları içerisinde bu tür buluşmalarımızı daha da sıklaştıracağız” şeklinde konuştu.    

Milletvekili Özboyacı’ya, ziyaretlerinde; Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir Bölge Koordinatörü Yusuf Kahraman, Akşehir İlçe Koordinatörü Tevfik Tığlıoğlu, Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.