İlçe Teşkilatı binasının yerinin tutulduğunu ve Kurucu İlçe Başkanı olarak atanan Fatih Köle’nin Yönetim Kurulu listesini hazırlamasıyla ilk genel kurul için hazırlıklara başlandığını belirten İlçe Başkan Yardımcısı Resul Sağlam, Ekim ayında parti ilçe binasının açılacağını söyledi.

Siyasetçilerin genelde seçim zamanlarında halkla iç içe olup daha sonraki dönemlerde pek fazla ortalarda gözükmedikleri konusunda halktan şikayet aldıklarını belirten Konya İl Başkan Yardımcısı Sağlam, bu hatayı kendilerinin hiçbir zaman yapmayacaklarını söyleyerek; “Halkla sürekli iç içeyiz. Onları dinliyoruz, taleplerini alıyoruz, neler yapacağımızı anlatıyoruz” şeklinde konuştu.

Pandemiye rağmen teşkilatlanma çalışmalarına ara vermediklerini söyleyen Sağlam, Akşehir ziyaretinde Partisinin programını ve örgütlenme çalışmalarını anlattı.

İlçelerde teşkilat kurduklarını belirten Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı; “Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı olarak ziyaret ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek Partisi, ülkemizin ve milletimizin tüm sorumluğunu ve yükümlüğünü üzerine almıştır. Takdir edersiniz ki yeni bir partinin teşkilatlanması büyük emek ister. Çıktığımız bu yolda gönüllü olarak bazen ailenizden, işinizden ve kendinizden feragat etmeniz gerekir. Bizler arzu ederiz ki hep birlikte olalım, birlikte yürüyelim, partimizi birlikte omuzlayalım” dedi.

Gazetemizi ziyaret eden Gelecek Partisi heyeti; Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz’ın yanı sıra Tuzlukçu, Yunak ve Çeltik ilçelerindeki kamu kurumlarını da ziyaret edeceklerini ifade etti.