AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı’nın tüm kademeleri, Danışma Meclisi’nde bir araya gelecek. Akşehir Kültür Merkezi’nde saat 15:00’da başlayacak olan programa; AK Parti Konya Ar-Ge’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Lokman Özturhan, Bölge Koordinatörü Yusuf Kahraman, İlçe Koordinatörü Tevfik Tığlıoğlu ve Belediye Başkanı Salih Akkaya da katılacak.

Konuya ilişkin açıklamasında, danışma meclislerinin partiyi birlikte yönetmek ve ortak akılda buluşmak amacıyla düzenlendiğini hatırlatan AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu; “Danışma Meclislerimiz, adı üstünde birbirimize meselelerimizi danıştığımız ve teşkilat faaliyetlerini teşkilat üyelerine aktardığımız toplantılardır. Bu sayede teşkilat kademeleri arasındaki çalışma ve işbirliği sağlanmış olurken örnek çalışmaları duyurma, sorunları tahlil etme, yerel ve genel hizmetleri gözden geçirme fırsatı da bulmuş oluyoruz” dedi.

Çardakoğlu, son günlerde ülke gündemini meşgul eden konuların da ele alınacağı Danışma Meclisi’ne tüm vatandaşların davetli olduğunu belirtti.