TOBB tarafından başlatılan okul yaptırma kampanyasına ilişkin olarak CHP Akşehir İlçe Başkanlığı’nca “Ticaret Odasına Çağrımızdır” başlığıyla yayımlanan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Akşehir Ticaret ve Sanayi Odamız, kurulduğu günden beri ülke ve ilçe ekonomimize katkı sunan her meslek grubundan yüzlerce üyesiyle en köklü demokratik kitle örgütümüzdür.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, ülkemizdeki bulunan 178 Ticaret ve Sanayi Odasından biridir. Oda üyesi firmalarımız arasında, gerek yurt içine gerekse yurt dışına ticaret yaparak ilçemizin adını duyuran birçok firma bulunmaktadır. Bu firmaların sayısının daha da artmasını ümit ediyoruz. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) “81 İLE 81 OKUL” adı altında başlatmış olduğu ve hala devam eden okul yaptırma kampanyası kapsamında, birçok il ve ilçeye okullar yapıldı. Kamuoyuna yansıyan haberlerde; Ilgın ve Beyşehir ilçelerinin Ticaret Odası Başkanları, ilçelerine TOBB tarafından okul yaptırılacağı müjdesini verdiler.

Akşehir Sanayi ve Ticaret Odası yönetimini; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Akşehir’imize yeni bir okul kazandırması için girişimde bulunmaya davet ediyoruz.”