CHP İlçe Başkanı Gencer’in “300 Asgari Ücret Alan Vekil Kim?” başlıklı açıklaması şöyle:

“Geçtiğimiz günlerde bir mafya liderinin iddiaları üzerine kanal kanal gezen İçişleri Bakanı, AKP’li bir milletvekilinin bu mafya liderinden 10 bin dolar maaş aldığını doğruladı. Ancak ısrarlı sorulara rağmen savcılara söylerim diyerek 10 bin dolar alan milletvekilinin ismini söylemedi. Bu para yaklaşık 300 asgari ücrete denk.

Ne karanlık bir dönemden geçiyoruz. Mafya-Siyaset ilişkileri iç içe geçmiş durumda. Bu milletvekilini ortaya çıkarmak için yargının en ufak bir girişiminin olmaması da hukuk sisteminin artık siyasetin emrinde olduğunun göstergesidir. Mafya liderinin açıklamalarında bir muhalefet partisi üyesinin adı geçse tarafsız ve bağımsız yargımız çoktan SİLİVRİ’DE yerini hazırlamışlardı.

Devletimizi, bir marinayı mafyadan koruyamayacak kadar aciz gösteren eski bakan hakkındaki iddialar ise daha vahim. Nereye gidecek bu iddiaların sonu, birileri görmezden geledursun ama halkımız gerçekleri biliyor.

Bu iddialar hakkında ismi geçen kişilerden tek suç duyurusunda bulunan, Venezüella’ya maske ve test kiti götüren hayırsever (!) iş adamımızdır. Böylesine hayırsever iş adamlarımızın daha da artması ülkemiz için hayırlı olacaktır. Bir kamera, bir tripod bir de sigorta poliçesi hem pudra şekerini unutturdu hem de 128 milyar doları...”