Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde Türk siyasi hayatına giriş yapan AK Parti ile Türkiye’nin yeni bir vizyon kazandığını belirten Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’nun “AK Parti 19 Yaşında!” başlıklı mesajı şöyle:

“Partimizin 19. Yaşını kutluyorum. Gururla ve aşkla içerisinde yer aldığım bu davaya gönül verenlerle birlikte nice 19. Yıllara diyorum. Katıldığımız ilk seçimden bugüne kadar Akşehir’de de birinci parti olan AK Parti; siyasete, sağlığa, eğitime, tarıma, spora, sosyal ve kültürel yaşama reformlar getirerek ülkemizi lider ülke konumuna getirmiştir. Tüm engellere rağmen iktidarda kalan ve ülkemizi ileriye taşıyan AK Parti ve Partimizin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan’ı saygıyla ve şükranla selamlıyorum. Ayrıca, ülkemizin iç ve dış engellerine karşı dik durarak bizlere destek veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve Cumhur İttifakına destek veren tüm mensuplara teşekkür ediyorum.  

AK Parti, dava insanlarıyla 19 yıldır dimdik ayakta duruyor. Akşehir İlçe Teşkilatımızda kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen Başkanlarımızı, yönetimlerimizi, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimlerini, mahalle başkanlarımızı, ak davaya gönül veren herkesi selamlıyorum. Ayrıca önceki dönem ilçe başkanlarımızdan olan ve aramızdan ayrılan Başkanımız Ekrem Çavdar abimizi, partimize ve davamıza gönül veren fakat bugün aramızda olmayan abilerimizi ve kardeşlerimizi rahmetle anıyorum.

Akşehir, AK Parti ile büyümektedir

Akşehir’de birinci parti olarak milletine hizmet eden AK Parti; eğitimden sağlığa, spordan kültüre kadar birçok alanda yatırımları Akşehir’e kazandırmaya devam etmektedir. Akşehir’imiz bölge ilçe olma konumunu, aldığı yatırımlarla elde etmiş ve gelişmeye devam etmiştir. Tarihi dokusu ve kültürü ile Türkiye’mizin gelişen ilçelerinden olan Akşehir’imiz yatırımlara, birçok il ve ilçeden önce sahip olmaktadır. Bu başarıyı bugünlere sabır, sadakat, inanç ve azim getirmiştir. AK Parti, Akşehir irfanıyla güç kazanmış̧, yarınlara umut olmuştur. Bu süreçte en büyük destekçimiz; gönülden bağlı olduğumuz milletimiz ve bir aile birlikteliğinde olduğu gibi aynı hedef doğrultusunda çalıştığımız teşkilatımız oldu.

Ben bu vesile ile Yönetim Kurulumuza, Meclis Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Yönetimlerine, Mahalle Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. AK Parti’mizin milletimize hizmet yolunda;  hayırla, azimle ve başarıyla yürümesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”