AKŞEHİR MİZAH BORSASI BUGÜN HİZMETE GİRİYOR

Haber/Yorum: Ümit Aykut Şener

AKP Gazetesi’nin, belediye başkanı Akkaya’yı zor durumda bırakan ve Pervasız’ı haklı çıkaran yayını sonrası bugün hizmete giren, ‘Akşehir Mizah Borsası’ nın güne yükselişle başlaması bekleniyor. Gerçekten öyle bir belediye başkanımız var ki, aldığı kararlar ve agresif davranışlarıyla hem kendisine, hem personeline hem de Akşehir’e yazık ediyor. Uyarılarımızı dikkate almak ve cevap vermek yerine pot üstüne pot kırmaya özenle devam edince mizahta kaçınılmaz oluyor.

Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz..!

O’nun sayesinde bugüne yükseliş trendi ile başlamasına kesin gözüyle bakılan ‘Akşehir Mizah Borsası’nın günün ilerleyen saatlerinde zirve yapması bekleniyor. Yatırımcı ‘GÜLMECE’ hisseleri yükselse bile sesini çıkarmayacak ama hisseler bu kadar desteğe rağmen öyle kötü eller tarafından yönetilince toplantılar, akıl almalar ve müdahale edememenin çaresizliği, yatırımcıyı verdiği destekten dolayı adeta pişman ediyor.

Artık, bizim de bir borsamız var. Adı AKŞEHİR MİZAH BORSASI. Üstelik sahibi de Nasreddin Hoca’nın gerçek Torunu olan Akşehirliler... Hamiline ‘Gülmece Hisse Senetleri’ nin piyasaya çıkması yakındır. Hamiline olunca perde arkasında kalmayı tercih edenler nasılsa basarlar parayı, gizli ortaklıkla voleyi vuruverirler, sanki şu an aynını yapmıyorlarmış gibi…

Unutmadan… Borsamız yeterince derin olmayan bir borsadır. Yani işlem hacmi istenen seviyede değildir. İşlem hacminin yükselmesi için çok sayıda yerli ve yabancı yatırımcının katılımı gerekir. Kurumsal yatırımcılar teknik analiz ve esas analiz gibi yöntemleri sık sık kullanarak oynarken bireysel yatırımcılar genellikle aldıkları “tüyolar” ile hareket ederler.

Bundan dolayı sermayesinin ve getirdiği kar oranın yüksek olması için çok LÂF ve çok GAF gereklidir.

Şimdiden haberiniz ola..!

 

Normal021falsefalsefalseTRX-NONEX-NONE}