Diyetisyen Onat, “Kişinin kaliteli yaşamasını neden zaman belirlesin? Sen belirle, zaman değil” şeklinde başlayan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Eğer kilo problemi yaşıyorsak ve bu problem bizim koşmamıza, merdiven çıkmamıza, yürümemize, eğlenmemize kısacası kaliteli yaşamamıza engel ise artık bu problemi ortadan kaldırmamız gerekiyor. Yaşımız ne olursa olsun metabolizmamızı hızlandırıcak yöntemler ile kilo vermek mümkün. 

Her zaman sağlığımıza yatırım yapcağımız bu zamanlarda kilo problemini yok etmenin en sağlıklı yolu; uzman olarak diyetisyen desteği ile hazırlanılmış kişiye özel sağlıklı bir beslenme programı ile olacaktır. Herhangi bir ilaç, içecek veya alet sizleri zayıflatan etmenler arasında değildir. Bu etmenler bizim için amacımıza ulaşmamızda sağlıksız ve kalıcı olmayan araçlardır. 

Biz, Özel Akşehir PARKHAYAT Hastanesi Diyet Polikliniği olarak danışmanlarımızla; binlerce kişiyi sadece kişinin kendi yaşam tarzına uygun beslenme programlarıyla sağlıklarına kavuşturduk. Kilolarca ağırlıktan kurtuldular ve verdikleri kiloları geri de almadılar. Bu noktada sizler de karar verip artık sağlıklı olmalıyım diyorsanız uzman desteğiyle her zaman yanınızdayız.”