PARKHAYAT Hastanesi tıbbi hizmetler direktörü Dr. Alev Türe; Tüp Bebek Merkezi açılışının lansmanını duyurmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederken, katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkür etti.

Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek uzmanı Doçent Doktor Mesut Köse de basın toplantısında, PARKHAYAT Tüp Bebek Merkezi’ne ilişkin bilgi paylaşımında bulundu. Doğal yöntemler ile çocuk sahibi olamayan çiftlerde, bir yardımcı üreme tekniği olan tüp bebek tedavisinin başarıyla uygulandığını belirten Doçent Doktor Mesut Köse, bu yöntemle; sebebi belirlenemeyen kısırlıklar, ileri yaş, kadınlarda enfeksiyon ve tüplerdeki tıkanıklıklar, erkeklerde ise sperm sayısının azlığı ve kalitesinin düşüklüğü ile obezite gibi metabolik rahatsızlıklar yüzünden çocuk sahibi olamayan çiftlere çocuk sahibi olabilme imkanı sunulduğunu aktardı.

Günümüzde en sık tercih edilen kısırlık tedavisi olan tüp bebek tedavisini; kadın ve erkek üreme hücrelerinin laboratuvar koşullarında bir araya getirilmesi ve döllenmiş yumurtanın anne rahmine yerleştirilmesi ile uygulanan yapay döllenme tekniği şeklinde açıklayan Mesut Köse, görevi gereği yıllardır binlerce ailenin mutluluğuna tanıklık ettiğinin de altını çizdi.

Bu yöntemin başarısı için tüp bebek merkezinin uzman bir ekip ve yüksek teknolojiyle donatılmış olmasının önemini de vurgulayan Köse; bölgenin referans sağlık grubu olarak “Tüp Bebek” alanında da konusunda uzman ekip, başarı oranlarını yükselten modern cihaz ve ekipmanları ile yüksek teknolojiyle donatılmış PARKHAYAT Tüp Bebek Merkezi olarak hizmet vermeye başladıklarını paylaşmaktan, heyecan ve mutluluk duyduğunu belirtti.

Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek uzmanı Doçent Doktor Mesut Köse; sözlerini, PARKHAYAT Tüp Bebek Merkezi’nin bölge halkına hayırlı, uğurlu olması dileğiyle tamamladı.