Yükseköğrenimini İstanbul Medipol Üniversitesi Hemşirelik ve Diyaliz Bölümü’nde, staj ve mesleki eğitimlerini de İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksinde tamamlayan, ilçemiz sakinlerinden Hemşire Ece Kaya tarafından hizmete sunulan Özel Akşehir Sağlık Kabini, kurban kesilmesinin ardından dualarla açıldı. Pandemi kurallarına uygun şekilde düzenlenen açılışa; Akşehir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Adem Büyükçanga, Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Yıldız, Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir ve vatandaşlar katıldı.

Kileci Mahallesi Dr. Vahdi Yamalık Cad. 16/A adresinde (Eski Devlet Hastanesi acil girişi karşısı) açılan sağlık kabininde, hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlanan alanlarda ve profesyonel ekipmanlarla; pansuman, enjeksiyon, serum takma, sonda takımı ve değişimi, kulak delimi, yara bakımı, kulak yıkama, küçük kesilere dikiş atmadan steril strip bantla müdahale, kan grubu tayininden oksijen tedavisi, şeker-tansiyon takibi, gebelik testi ve yanık bakımına kadar geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri veriliyor.

Kabin hakkında bilgi veren Ece Kaya; “Kliniğimizde sağlık hizmetinizi güvenle, en doğru şekilde alabilir, 7/24 evde sağlık hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Sağlık kabinimiz Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlı ve denetlenen bir kuruluştur. Gücün ve mutluluğun temeli sağlıktır. Sizlere daha iyi ve güvenilir sağlık hizmeti sunabilmek için buradayız” şeklinde konuştu.