Yetkililer, Koronavirüs vakalarındaki artışın ardından aşı olmak isteyenler için Hatırlatma Dozu randevusu açıldığını belirttiler.

Son aşısının üzerinden 6 ay geçen kişilerin, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevularını alarak Covid-19'a karşı hatırlatma dozlarını yaptırabileceklerini söyleyen İlçe Sağlık Grup Başkanı Muhammet Sait Yalçın; “50 yaş üzeri ve risk grubundaki vatandaşlarımız, son aşıları üzerinden 6 ay geçmişse, hatırlatma dozu aşılarını yaptırabileckler. Vatandaşlarımız, hatırlatma dozu için TURKOVAC, Sinovac veya BioNTech aşılarından birini tercih edebilirler. Vatandaşlarımız ilçemizdeki Devlet Hastanesi'ne veya Aile Sağlığı Merkezlerine randevu ile başvurarak hatırlatma aşılarını yaptırabilecek. Yatağa bağımlı vatandaşlarımız için randevu almak kaydıyla hatırlatma dozları İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı personellerimiz tarafından kendilerine evlerinde uygulanacaktır.”

Yetkililer, Hatırlatma dozu randevuları için Biontech, Sinovac ve Turkovac aşılarının erişime açıldığına dikkat çektiler.