Kaymakam Vuran daha önce mevsimlik tarım işçilerini ziyaretinde tarım işçileri için maske ve dezenfektan talep etti. Kaymakam Vuran'ın talimatıyla hazırlanan maske ve dezenfektanlar ilçe jandarma ve polis ekipleri tarafından mevsimlik tarım işçilerine dağıtıldı.

Vuran mevsimlik tarım işçisi olarak bulundukları illerden başka illere giden vatandaşların ve ailelerinin bu süreçte yaşamış oldukları sorunlarını dinleyerek; “Çeltik, verimli topraklarıyla tarımın önemli merkezlerinden biridir. Ne kadar fazla üretirsek ekonomimiz o kadar güçlenir. Çiftçilerimiz ve mevsimlik tarım işçileri el birliği ile üreterek ekonomiye can veriyor. Alın teri ile bu sıcak havalara rağmen ekmeğini kazanan tüm işçilerimize kolaylıklar diliyorum. Tarım işçilerimizin sorunları bizim sorunumuzdur. Devletimizin her zaman yanlarında olduklarını, vatandaşımızın yüzü gülerse devletin de yüzü güler. Ne zaman bir ihtiyaç veya talebiniz olursa rahatlıkla tüm kurumlara gidebilirsiniz. Bizim sizlerden tek isteğimiz tüm dünyayı tesiri altına alan Koronavirüs’e karşı hem sağlığınıza hem de tedbirlere dikkat etmenizdir. Devletimizin her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu lütfen unutmayalım” ifadelerini kullandı.

Ayrıca yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uymaları gereken tedbirler ve virüsten korunmaları konusunda bilgilendirmede bulundu.

Kaymakam Vuran’a ziyaretleri sırasında İlçe Emniyet Amiri Olcay Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Çağatay Acar, Hastane Müdürü Fatih Ölmez ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdiresi Meryem Sevinç eşlik etti.