Alanında uzman personeliyle evde ve hastanede özel sağlık hizmetleri sunan ve Covid-19 da dahil olmak üzere faaliyetlerini başarıyla sürdüren Ayref Danışmanlık Konya Şubesi Müdürü Elif Celiloğlu; sektörde, çalışma izni olmayan yabancı uyruklu insanları kaçak olarak çalıştıran sözde şirketler de olduğunu, bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Vergisini ödeyen, çalışanlarının sosyal güvenlik işlemlerini yapan sorumluluk sahibi kurumsal bir şirket olduklarını belirten Celiloğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Şubemiz beş ay gibi kısa bir süre içerisinde uzun yol kat etti. Konya’da sağlık alanında bu işi yapan tek adres biziz. Evde ve hastanede hasta ve yaşlı bakıcı refakatçi hizmetleri ile Demans, Alzahimer, Yatalak, Felçli, Koah hastalarımıza özel bakım hizmetleri sağlıyoruz. Bunların yanında; kanserli hasta bakımı, Ftr hasta, şeker ve tansiyon hastalarının takipler ile tüm kişisel hizmetleri sunup gece gündüz hasta bakıcı ve refakatçi temin etmekteyiz.  

İşimizin manevi yönü, maddi yönden çok daha önemlidir. Kendi anne veya babamıza göndermeyeceğimiz bir çalışanımızı bir başkasının anne veya babasına gönderemeyiz.

Biz, gönderdiğimiz bakıcı veya refakatçilerimizin arkasındayız. Elemanlarımızı yüz yüze yapılan görüşmeler sonunda belirliyor, profesyonel kadromuzu; referanslı, eğitimli, deneyimli, işini severek yapan, güler yüzlü, özveriyle çalışacak kişilerden oluşturuyoruz.”

Ayref Danışmanlık; Karadeniz, Eğe, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi de dahil olmak üzere Konya merkez ve ilçelerine yönelik olarak hizmet veriyor.