Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Diyetisyen unvanı ile Onur Öğrencisi olarak mezun olan ve Uzmanlık için Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde yüksek lisansa başlayan Kübra Ayaz Şapcı; Özel Akşehir PARKHAYAT Hastanesi’nin ardından kendisine ait Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi’nde Akşehirlilere hizmet vermeye devam edecek.

Çoğu hastalığın temelinde beslenmeyle ilgili düzensizlik ve ihmallerin yattığını vurgulayan Beslenme ve Diyet Uzmanı Şapcı; “Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezleri de işte bu yüzden vardır. Ben de almış olduğum eğitimlerle Obezite Tedavisi,  Sağlıklı Kilo Alma-Kilo Verme, Kilo Koruma, Gebelik ve Emzirme Döneminde Beslenme, Diyabette (Şeker Hastalığı) Beslenme ve Diyet, Kalıcı Beslenme Prensiplerini Oluşturma, Çocukluk Döneminde Kilo Kontrolü, Hastalıklarda Beslenme Tedavisi, Sporcu Beslenmesi, Enteral ve Parenteral Beslenme ve Detaylı Vücut Analizi gibi birçok konuda Akşehirlilere hizmet vermeye gayret edeceğim” şeklinde konuştu.

Andulasyon Terapi Sistemi’ne dair bilgi de veren Kübra Ayaz Şapcı, konuya ilişkin değerlendirmesinde; “15 dakikası 2,5 saatlik sporla eşdeğer olan bu terapi sistemi; kilo verme, genç kalma, rahatlama ve stresten kurtulma, kronik ve akut ağrıların giderilmesi, omurga sorunları, genel sağlık (ödem atma, kanın oksijenlenmesi ve dolaşımı, metabolizmayı hızlandırma) ve bağışıklık sistemine destek olmaktadır. Sağlıklı yaşam ve zayıflama programında, vücuttaki enerji, yağ, su dengesini sağlamaya yardımcı olabilen bu sistemin bir diğer önemli etkisi ise bölgesel yağlanmada dokuları uyararak yağ yakımını hızlandırmasıdır. Böylece insanlar, daha az efor sarf ederek daha iyi sonuçlar alabilecekler” ifadelerine yer verdi.