Akşehir OSB Müdürü Murat Balaman tarafından verilen bilgiye göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın,  üretimin devamlılığı ve güvenliği için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerle yerinde aşı uygulamasına başlandığı yönündeki açıklama sonrasında Akşehir OSB’de de geçtiğimiz yılın Haziran ayında aşılama çalışmalarına başlanmıştı.

Konuya ilişkin değerlendirmesinde, OSB’deki sanayi işletmelerinde çalışanlara yönelik yerinde aşı uygulamasının 3’üncü hatırlatma dozu çalışmalarının dün itibariyle yapıldığını belirten Akşehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı da açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Akşehir Organize Sanayi Bölgemizde çalışan yaklaşık bin kişiye yönelik olarak, Akşehir OSB ve İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile mobil aşılama çalışması 16 Haziran 2021 tarihinde başlatılmıştı. Çalışanların 2’nci doz aşıları da 16 Temmuz 2021 tarihinde yapılmıştı. Son olarak 3’üncü hatırlatma dozuyla da çalışanların sağlığı açısından önemli bir adım daha atılmış oldu. Bu süreç içerisinde yardımlarını esirgemeyen Akşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü ve çalışanlarına teşekkür ederim.”