Kilo vermek için en sağlıklı yol olarak diyet ve sporu seçtiğini söyleyen hemşehrimiz Elif Yoldaş, diyet programının uygulandığı sürecin nasıl geçtiğini şu cümlelerle paylaştı:

“Ezgi Hanıma Aralık ayında gittiğimde, tartıda gördüğüm ilk kilom 137 idi. Vücut analizimi yaptığında ideal kilomun 65 kg olduğunu söyledi. Fazla kilonun getirdiği kolesterol ve şekerden dolayı o gün kendisi ile diyete başlama kararı aldım. Kan tahlillerime uygun, bana özel düzenli ve dengeli beslenme programlarımla 8 ay geçirdim. Bu süreçte, her hafta kontrollerim doğrultusunda değişen listelerime harfi harfine uydum ve 1 saat yürüyüş ile diyetimi destekledim.

Herkes benim mide ameliyatı yaptırdığımı, hastalığa yakalandığımı düşündü ama ben en sağlıklı yol olarak diyet ve sporu seçtim ve 66 kiloya ulaştım. Yaklaşık 6-7 aydır da bu kilomu koruyorum. Bu süreçte bana destek olan, hep motive eden ve hiç pes etmeyen Ezgi Hocama çok teşekkür ederim.”

PARKHAYAT Hastanesi Uzman Diyetisyeni Ezgi Yallagöz de süreci şu şekilde değerlendirdi:

“Elif Hanım ve iradesi bu sürede çok güçlüydü. Yazdığım her programı eksiksiz harfiyen yerine getirerek her kontrolde kilo vererek ilerledi. Spor destekli de olduğu için herhangi bir deformasyon ile karşılaşmadık. En önemlisi de kan tahlillerindeki problemler düzeldi ve bu sayede Elif Hanıma kaliteli bir yaşam sunduk. Ben de kendisine, bana inanıp güvendiği ve pes etmediği için teşekkür ederim.”