Afyonkarahisar’da yaşayan 75 yaşındaki hastanın, kafatasında oluşan şişlik 2 haftada hızlı bir şekilde büyüyünce Afyon PARKHAYAT Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi doktorlarından Op. Dr. Celal Özbek Çakır’a başvurdu. Nadir karşılaşılan bu vaka için yapılan tahlil ve tetkikler sonucu tespit edilen tümör operasyonla tamamen çıkarıldı.

Baş ağrısı, baş dönmesi ve denge kaybı hissi şikayetleriyle Afyon PARKHAYAT Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi doktorlarından Op. Dr. Celal Özbek Çakır’a başvuran 75 yaşındaki hastaya yapılan detaylı muayene, tahlil ve tetkikler sonrasında, hastanın MR görüntüsünde; serebral korteksten başlayıp durayı ve kemiği erode ederek cilt altına kadar uzanan kitle tespit edildi. Akabinde 4 saat süren başarılı operasyonla tümör tamamen çıkarıldı ve hasta sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan hasta, yaşadığı sağlık sorunu ve tedavi sürecini, şu cümlelerle aktardı:

“Baş ağrım ve baş dönmelerim son 2 yıldır çok canımı sıkıyordu. Son 2-3 haftada kafatasımdaki şişlik beni çok korkuttu. İsmini daha önce yakınlarımdan duyduğum Celal Özbek Çakır’a randevu alıp geldim. Celal Bey “beyninizde tümör var, ameliyatı hemen planlamalıyız” dediğinde ailecek üzüldük.

Sonrasında kendisine güvenip karar verdim ve ameliyat oldum. Allah’a şükürler olsun sağlığıma kavuştum, şimdi çok daha iyiyim. Baş ağrılarım sonrası beynimde tümör ortaya çıkması ile özellikle son 1 ay çok korkmuştum ama hocama ve hastane ekibine çok teşekkür ediyorum. Hocam beni tekrar hayata bağladı.”