Süheyl Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından sergilenen oyunun başlamasından saatler önce Akşehir Kültür Merkezi önünde toplanan tiyatroseverler kapıların açılmasıyla salonu doldururken, bir kısmı da yer kalmaması nedeniyle oyunu, salondaki koridorlara oturarak izlediler.

Pakize ve Necdet çiftinin başından geçen olayları; Şemsi’nin, Pakize’nin sütkardeşi kılığında eve gelmesi, Şemsi’nin gerçek sütkardeşi olmaması ve gerçek sütkardeşin de eve gelmesi ile başlayan komik diyaloglar üzerinden anlatan oyun, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Süheyl ve Behzat Uygur’un yanı sıra Emine Ün, Ömer Yılmaz, Nurten İnan, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ve Elif Gönlüm gibi isimlerin rol aldığı oyunun sonunda, seyirci tarafından ayakta alkışlanan tiyatro grubuna bir plaket takdim eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, sanatçılara teşekkür etti. Başkan Akkaya; pandemi nedeniyle bir süredir gerçekleştirilemeyen tiyatro, konferans ve benzeri programlara, bundan sonraki süreçte ağırlık vereceklerini söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı ve AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu da izleyiciler arasındaydı. Babaları, duayen sanatçı Nejat Uygur’un sanatçı genlerinin, evlatları Süheyl ve Behzat Uygur’a da yansıdığını söyleyen Milletvekili Erdem; oyunu çok beğendiğini belirterek, sahneleyen tiyatroculara teşekkür etti.