Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; siyasi ve kültürel kimliği ile ön plana çıkmış olan Yalçın Akdoğan’ı Akşehir’de ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek kendisine teşekkür etti.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem de yaptığı konuşmada; Yalçın Akdoğan’ın bugüne kadar 20 kitap yazdığının altını çizerek, kendisinin ilerleyen zamanlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili anı kitapları olacağını da düşündüğünü söyledi.

Söyleşide, yeni yayına giren “Nebevi Liderlik ve Hz. Muhammed” isimli kitabı hakkında bilgi veren Yalçın Akdoğan, Hz. Muhammed’in hayatının her alanda örnek alınması gerektiğini belirterek; “Peygamberimiz kendi döneminin yanı sıra kendisinden sonraki tüm insanlar için de etki sahibidir. Peygamberimiz, liderliği ile bütün zamanlara yönelik bir nebevi liderlik sahibidir” şeklinde konuştu. Söyleşinin sonunda katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan Akdoğan, daha sonra fuaye salonunda katılımcılara kitabını imzalarken vatandaşlar uzun bir kuyruk oluşturdu.

Söyleşi ve imza günü etkinliğine; AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, MHP Akşehir İlçe Başkanı Salih Akça, bazı kamu kurumlarının müdürleri, AK Parti Akşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülcü ile yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Akşehir Gençlik Kolları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.