Grup üyelerinden Egemen Dingiloğlu’nun işletmecisi olduğu Joy Döner’in katkılarıyla Akşehirlilerin ücretsiz olarak izleyebilecekleri konser, 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü (yarın) saat 20:30’da Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Konserde sahne alacak olan SONDUROCK grubu; Solist Erkan Sandık ile Elektro Gitarda Burak Özcan, Keyboardda Mehmet Dönmez, Klarnette Özgür Vişneli, Davulda Onur Aktaş ve Perküsyonda Egemen Dingiloğludan oluşuyor.

Grup üyeleri, yaptıkları ortak açıklamada; “Uzun zamandır dinleyicilerimizin talep ettiği fakat bir türlü fırsat bulup gerçekleştiremediğimiz 90’lar Pop şarkılarından oluşan konseri; Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Gençlik Haftası içerisinde yapmak istedik. Böylece, gençlere verdiğimiz sözü yerine getirmiş olacağız. Bu vesileyle Ata’mızı saygı, minnet ve özlemle anıyor, ülkemizi emanet ettiği tüm gençleri ve 90’lar şarkılarını beraber söyleyeceğimiz Akşehir halkını konserimize bekliyoruz” ifadelerine yer verirken, konser için Akşehir Kültür Merkezi’nin tesis edilmesi nedeniyle de Belediye Başkanı Salih Akkaya ile Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel’e teşekkür ettiler.