Son Kabine Toplantısı sonrasında açıklandığı üzere 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren uygulanmasına son verilecek olan kısıtlamalara ilişkin Genelgenin yayımlanması beklenirken, Nasreddin Hoca Şenliklerinin bu yıl daha fazla etkinlikle gerçekleştirilmesi için hazırlıklar da sürüyor.

Akşehir’e olan sevgisi ve tanıtımı yönünde yaptığı programlarla tanınan Hakan Doğanay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “En nihayet konserlerimize, yuvamız olan sahnemize 17-18 ay sonra galiba geri dönüyoruz. Hem de en sevdiğim yerden, Akşehir’den, Akşehir seyircisi ile başlamak ayrı bir keyif” ifadelerine yer verdi.

Diğer taraftan, Ahmet Buğra da konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabında; “Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği katkıları ile 5-10 Temmuz Uluslararası Nasreddin Hoca Şenliklerinde, turizm elçimiz Akşehir Sevdalısı Hakan Doğanay, sürpriz şovları ve sanatçı dostlarıyla sahne alacak” bilgisine yer verirken, Hakan Doğanay ile Pamela ve Mehmedin Zeynep isimli sanatçıların görsellerini paylaştı.