Müdürlüğün sosyal medya hesabından, “Cumhuriyetimizin 98. yılında sevincimiz ve heyecanımız tuvallerimize yansıyor” sloganıyla duyurulan yarışmaya ilişkin olarak Akşehir Gençlik Merkezi’nin sosyal medya hesabından da detaylı bilgi paylaşımında bulunuldu.

Teması “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” ve son başvuru tarihi 29 Ekim 2021 Cuma günü olan yarışmada, her iki kategoride birincilere tablet, ikincilere akıllı saat ve üçüncülere powerbank ödülleri verilecek.

Yarışmacıların, en az 21x29 cm ebatlarındaki kağıda yaptıkları eserlerinin en az 2 mb boyutundaki fotoğrafı ile isim, soy isim ve telefon numaralarını içeren bilgileri, en geç 29 Ekim Cuma saat 23:59’a kadar “[email protected]” mail adresine göndermeleri gerekiyor.

Yapılan eserin orijinal olması, daha önce yapılan herhangi bir resim ya da çekilen bir fotoğraf ile birebir aynı olmaması ve renklendirilmesi isteniyor. Sadece karakalem ile yapılan resimler değerlendirmeye alınmayacak. Eserlerde, eseri yapan kişinin isim, soy isim ve imzası bulunacak.