Bu sezon, Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2. Grupta mücadele edecek olan Akşehir Spor, sezon açılışı ve Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir konser etkinliği düzenledi. Akşehir Belediyesi, Nasreddin Hoca Turizm Derneği, Nasreddin Hoca Vakfı, Akşehir Spor Yönetimi ve sponsorların desteği ile gerçekleştirilen gecede konser öncesi ünlü sunucu ve şovmen Doğukan Alsay şovları ile seyirciyi coşturdu.

Konser öncesinde Akşehir Spor için hazırlanan klip dev ekranda gösterilirken, Belediye Başkanı Salih Akkaya da yaptığı konuşmada; 31 Ekim’de oynanacak ilk maçtan itibaren Akşehir Spor’un sahalarda tarih yazacağını, bu sezon 3. Lig için çaba göstereceklerini söyledi. Akşehir Spor alt kadrosu ve as takımının seyircilere tanıtıldığı gecede sponsorlara, katkı sağlayan kurumlara ve taraftarlar derneği başkanlarına teşekkür belgesi verildi.

Soğuk havaya rağmen Nasreddin Hoca Açık Hava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce kişiye birbirinden güzel şarkıları ile keyifli saatler yaşatan Bilal Sonses’e, ertesi gün doğum günü olması nedeniyle sürpriz yapılarak doğum günü pastası kestirildi. Tribünleri dolduran seyircilerin ‘iyi ki doğdun Bilal’ şeklindeki tezahüratı ile sanatçı duygulu anlar yaşadı. Yaklaşık 3 saat süren etkinlikte; Başkan Akkaya, konserin ardından sanatçıya plaket takdim etti.