Akşehir Belediyesi önderliğinde, Genç Nasreddinler Derneği (GENAS) ve Şehri Beyza Gençlik Derneği’nin katkılarıyla Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa ilgi yoğun oldu. Akşehir Garnizon Komutanı Tolga Yuvalı,  Belediye Başkanı Salih Akkaya ve bazı kamu kurum müdürleri de şiir ve türkü şölenini izleyenler arasındaydı.

“Nam-ı Diğer Gölge” olarak tanınan Radyo Programcısı ve Şair Talha Bora Öge ve orkestrası gecede türkü ziyafeti de sundu. Öge’nin orkestrasında yer alan Akşehirli Sanatçı Dr. Erhan Uslu, gece boyunca söylediği türküler ve bağlamasıyla izleyenleri mest etti. Sempatik tavırları ve kendine özgü üslubu ile dikkat çeken Öge, sanat yaşamı süresince başından geçen ilginç olayları da hayranlarıyla paylaştı.

Program sonunda Talha Bora Öge ve Sanatçı Dr. Erhan Uslu’ya birer plaket takdim eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; “Akşehir’de değerli Talha Bora Öge’yi ve hemşehrimiz Dr. Erhan Uslu’yu ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Çok güzel bir gece oldu. Siz değerli hemşehrilerimizi böyle güzel etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz. Talha Bora Öge ve ekibine bu güzel gece için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Kitaplarımı İmzaladığım Son Program Akşehir Olacak”

Programın sonunda hayranları için kitaplarını imzalayıp hatıra fotoğrafı çektiren Öge; Akşehir’in kitaplarını imzaladığı son program olacağını, bundan sonraki programlarında bir daha kitaplarını imzalamayacağını söyledi.

Talha Bora Öge; “Bugüne kadar sahne aldığım en güzel yerlerden ve en güzel ortamlardan biriydi. Bu güzel programı hiç unutmayacağım, hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.