Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na ait taşınmazın, KDV hariç aylık 3 bin 629 Lira 79 Kuruş muhammen bedel üzerinden kapalı teklif usulü ile kiralanmasına yönelik ihale, 8 Mart 2022 Salı günü saat 14:00’da; Ali Çetinkaya Mahallesi, Silo Yolu Caddesi, Afyonkarahisar adresinde bulunan 7. Bölge Müdürlüğü’nde yapılacak.

Geçici teminat bedelinin 6 bin Lira olarak belirlendiği ihaleye ait ilan; Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediye Başkanlığı, Akşehir Gar Şefliği ilan panolarında ve www.tcdd.gov.tr internet adresinde, İhale Şartnamesi ise TCDD 7. Bölge Emlak Servis Müdürlüğü-Afyonkarahisar’da ücretsiz olarak görülebiliyor.

İhaleye katılmak isteyenlerin, ihale dosyasını en geç ihale gün ve saatine kadar TCDD 7. Bölge Müdürlüğü Taşınmaz İhale Komisyonuna teslim etmeleri gerekiyor. İhaleye katılmak için posta ile yapılan teklifler geçerli olurken, gerek posta ile gerekse elden süresi içinde yapılmayan, ihalenin esasını değiştirecek nitelikte belgeleri eksik olan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Kiralanacak taşınmaza TCDD’nin ihtiyacı olması veya taşınmazın yeniden değerlendirilmesi halinde, yapılacak tebligata müteakip en geç 2 ay içinde şartsız ve nizasız tahliye şartı bulunan ihaleye tek katılımın olması halinde, pazarlık yöntemi uygulanacak.