İstasyon Mahallesi’nde 2, Seyran Mahallesi’nde 1, Karahüyük Mahallesi’nde 3 ve Karabulut Mahallesi’nde 4 olmak üzere toplam 10 işyerinin 5’er yıllığına kiralanmasına ilişkin ihalelerden 8’i, katılımcılar tarafından verilen teklifler sonrasında kiralandı. Karahüyük Mahallesi’ndeki 3 işyerinden 2’sinin ihalesi için katılım olmadı.

Kuruçay Mahallesi’nde bulunan ve halk arasında Yeşil Vadi olarak bilinen Kafeterya-Restoran-Çay Bahçesi; muhammen bedeli yıllık 20 bin lira olan ihale sonucunda, 24 bin lira yıllık kira bedeli ile Murat Şahbaz isimli işletmeci tarafından kiralandı.

Atakent (Nadir) Mahallesi’nde bulunan Kafeterya-Restoran-Çay Bahçesinin, yıllık muhammen bedeli 12 bin lira olan ihalesi ise işletmenin, yıllık 15 bin lira bedel ile tek katılımcı olan Doğukan Doğaç tarafından kiralanmasıyla sonuçlandı. Pandemi sürecinde kontrollü normalleşme dönemine geçilmiş olmasına rağmen ihalede başka katılımcı olmamasına, işletmede düğün, nişan vb. organizasyonlardaki kısıtlamanın neden olduğu değerlendirildi.