5. Para Teakwondo Dünya Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olan Akşehir Nasreddin Hoca Teakwondo Spor Kulübü sporcusu Mehmet Sami Saraç’a, Zurich Sigorta tarafından Ferdi Kaza Sigortası yapıldı.


color:#333333;background:white;mso-fareast-language:TR">Akgüneş Sigortacılık Ltd.Şti yetkilileri Soner Duran ve İbrahim Duran, “Türk gençlerinin böyle yeteneklerle başarılarını dünya çapında duyurmaları özellikle de kendi yöremizden böyle gençlerin çıkması çok güzel bir olay. Biz bu gençlerimize ne kadar önem verirsek başarıya ulaşmalarına katkıda bulunmuş oluruz. color:#333333;mso-fareast-language:TR"> İşte bu yüzden her kesimin ilgilenmesi ve önemsemesi  ilkesini Akgüneş Sigortacılık hizmetleri Ltd.Şti. olarak bizler de daha öncelerini yaptığımız gibi bu gençlerimizin yanında olmaya devam etmekteyiz” dedi.


TR">            Akdeniz Bölge Acenteler sorumlusu Emru Akbulut ise TR">5. Para Teakwondo Dünya Şampiyonası’nda 2. kez Dünya Şampiyonu olan Mehmet Sami Saraç'ı Zurich Sigorta tarafından ferdi kaza sigortası yaptıklarını ifade etti.