Akşehir Adliyesi, 1 Ekim 2016 tarihinde yapılacak olan Sözleşmeli Zabıt Katibi sınavına girecek adayların, sınav giriş belgesini almaya geldiklerinde yanlarında nüfus cüzdanları ve sınav giriş belgeleri ile birlikte Akşehir Adliyesinde hazır bulunmaları gerektiğini duyurdu.


Akşehir Adliyesi web sitesinin http://www.aksehir.adalet.gov.tr linkinde yayınlanan duyuruda şöyle deniliyor:


“Akşehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığınca 01 Ekim 2016 tarihi Cumartesi günü saat 09:00'da Akşehir Adliyesinde yapılacak olan Sözleşmeli Zabıt Kâtipliği sınavına başvuran ve alım sayısının 20 katı sıralamasına giren, başvuruları kabul olan adaylara ait liste listelenmiş olup, uygulamalı sınava giriş belgeleri kişilerin adreslerine posta ile gönderilmeyecektir.


Sınav giriş belgeleri 30 Eylül 2016 tarihine kadar Akşehir Adalet Komisyonu Bürosundan alınacaktır. (Şehir dışından gelen adaylar sınavın yapılacağı gün sınav saatinden önce giriş belgelerini Akşehir Adliyesi Danışma Bürosundan alabilirler.)


Belirtilen gün ve saatte, uygulama sınavına girecek adayların nüfus cüzdanları ve sınav giriş belgeleri ile birlikte Akşehir Adliyesinde hazır bulunmaları hususu ilan olunur.”