Yaklaşık 6 yıldır Akşehir’de hizmet veren İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş ile Koçarlı’dan Akşehir’e atanan Ahmet Müjdeci’nin Haziran ayı içerisinde yeni görevlerine başlamaları bekleniyor. Her iki Müftümüze de yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Ahmet Müjdeci kimdir

Akşehir’de doğan Ahmet Müjdeci; ilk, orta ve lise öğrenimini Akşehir’de tamamladı. Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 1998 yılında mezun olmasının ardından Konya’nın çeşitli ilçelerinde İmam-Hatiplik ve İmam Hatip Lisesi meslek dersleri öğretmenliği görevlerinde bulundu. İhtisas eğitimini tamamladığı 2005 yılında Seydişehir vaizi olarak atanan Müjdeci, yüksek lisansını Kelam dalında yaptı.

Fransa’da aldığı dil eğitimi sonrasında 2008-2012 yılları arasında Fransa’nın Strasbourg şehrinde Din Görevlisi olarak bulundu. Aynı süre zarfında Strasbourg Diyanet Türk İslam Birliği’nde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de yürüttü.

Yurda döndükten sonra bir süre Seydişehir vaizliği görevine devam eden ve 2013 yılında Adana ili Feke İlçe Müftülüğüne atanan Ahmet Müjdeci, 31 Ekim 2017 tarihinden bu yana ise Aydın ili Koçarlı İlçe Müftülüğü görevini sürdürüyordu.

Fransızca ve Arapça bilen Ahmet Müjdeci, evli ve 3 çocuk babasıdır.