Koronavirüs salgını ve Ramazan ayı sürecinde kan stoklarının azalması nedeniyle Türk Kızılay’ın tüm Türkiye’de başlattığı “İyi ki Varsın Kan Dostum” kampanyasına Yunak'tan destek geldi.





Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kızılay Konya Şubesi işbirliğinde Yunak'ta 2 gün süreyle Atatürk İlkokulu bahçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyası, ilk gününde; başta eğitim çalışanları olmak üzere kurum ve kuruluşlar ile Yunak halkından büyük ilgi gördü.





Kampanya başlangıcında kan bağışında bulunan Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan; “Kaymakamımız öncülüğünde kampanyaya katılarak, seferberlik ruhu içerisinde kanımızla canımızla ülkemizin yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Sen yoksan bir eksiğiz. Haydi birlikte hastalarımızın hayata tutunmalarını sağlayalım. İyilik bizim kanımızda var” diyerek, tüm çalışanları ve Yunak halkını kan bağışında bulunmaya davet etti.





Bugün de 11:00-17:00 saatleri arasında devam edecek olan kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, maske ve kimlik belgeleri ile Atatürk İlkokulu bahçesinde kan bağışında bulunabilecekler.