Pervasız, Babasından sonra Annesini de kaybetti!


Gazetemizin Kurucusu Rahmetli Ahmet Şener’in eşi, emekli öğretmen Afet Serin ve başyazarımız, gazeteci-yazar Ümit Aykut Şener’in anneleri, S. Taner Serin’in kayınvalidesi, Murat ve Funda Ünüvar’ın halası Yüksel Şener (79) yaşamını yitirdi.


Geçtiğimiz yıl sonuna doğru pankreas kanserine yakalanan ve yaklaşık 3 aydır Antalya’da hem özel hem de devlet hastanelerinde tedavi gören Merhume Yüksel Şener, 25 gün önce geçirdiği şiddetli bir enfeksiyon sonucu kaldırıldığı Antalya Kepez Devlet Hastanesi Palyetif Servisinde ‘Yoğun Bakım’ Ünitesine alındı. Buradaki hayata tutunma mücadelesini bir an olsun bırakmayan Yüksel Şener’in, kalbinin durması nedeniyle 14.3.2018 günü saat 01.15 da Hakkın Rahmetine kavuştu.


Akşehir’in sosyal ve kültürel alanlarında sorumluluk üstlenmekten kaçınmayan, evini herkesimden insana açan, elinin açıklığının yanısıra derin bir hoşgörüsüyle tanınan, toplumda çok sevilen ve saygı duyulan bir kişiliğe sahip olan merhume Yüksel Şener’in naaşı, 15 Mart 2018 Perşembe günü öğle namazına müteakiben Nasreddin Hoca Meydanında kılınacak cenaze nazmından sonra Nasreddin Hoca Mezarlığına defnedilecek.


Merhumeye Allah’tan rahmet, başyarımız Ümit Aykut Şener başta olmak üzere, kızı Afet Serin ile diğer akraba, eş ve yakın dostlarına başsağlığı diliyoruz.


Kabri Nur, Mekanı Cennet Olsun!