Şans oyunlarıyla fazla ilgim yoktur. Açık ve net olarak yazayım; durup dururken bir anda çok zengin olmayı da istemem. Alın teriyle kazanılmış paranın önemli olduğuna inanırım.

Bazen oynadığımda hayalim o parayla sokak köpekleri ve kedileri için modern bir “bakımevi” kurmaktır, adını da “Hayvanköyü” koyarım.

Yıllar geçti, ömür bitti! ve gitti.

Kazandığım para bu hayali gerçeğe çevirmeye yetmedi.

Futbolda bir terim var “Topu taca atmak”…

Geçen zaman içinde bu konuyla daha fazla yoğunlaşamadığım için şimdi biraz böyle yaptığımı, başka endişeler için daha çok ailemle ilgilendiğimi biliyorum.

Gördüğüm sokak hayvanlarıyla ilgilenirim. Selam verir hal hatır sorarım, gözlerinin içine sevgimi gönderir iletişim kurarım. İşte bu kadar.

Yaşadığımız dünyada sevgiyi benim gibi laf da bırakmayan sokakta, bahçede evde yaşamlarını onlara odaklayan insanlar da var.

Onlara “özel görevli” YERYÜZÜNE İNMİŞ melek diyorum. Bugün onlardan birini size tanıtmak istedim. Örnek almak, farkındalık yaratmak için:

O benim gizli kahramanlarımdan birisidir. Varlığı içimizi ısıtmaktadır. Bilmediğim konumda benzeri çok kişi vardır elbette… Onlar genelde vitrine çıkmak “Reklam olmak” istemezler...

Kendisiyle konuştum zor razı ettim. Bak dedim sen reklam değil örnek olacaksın. Bakarsın, yürüdüğün muhteşem yoldan başkaları da gelir dedim.

ADI; REYYAN GENCER

Neredeyse görünmeden elinde çeşitli yiyeceklerle dolu Pazar arabasıyla sokak sokak dolaşan kızımızın adı bu…

Onun için ne söylesem az!

Kolay gelsin yeryüzü meleği

Benzer çabayı yaşadığı ortamı sokak veya ev hayvanları ile paylaşan hiç değilse yüreğinde yaşatan tüm hayvan dostlarına selam ve sevgilerimle…