Kurbanlıklarını merada açık besleme usulüyle yetiştirdiğini ve kurbanlık vasıflarına tamamen uygun olduklarını belirten yetiştirici Şaban Zeren; dana ve düvelerin beslenmesinde destek yemi kullanmadığını vurguluyor. “Yayılan hayvanın et kalitesini hepimiz biliyoruz. Ben merada otlayan kurbanlıklara, yonca ve arpadan silaj hazırlayarak yem desteği veriyorum” diyen Zeren, Yerli ve Milli yetiştiricilik konusundaki hassasiyetini dile getiriyor.

Satışları, baskülde canlı ağırlık üzerinden ve alışıldığı üzere pazarlık usulüyle yapan yetiştirici, bir büyükbaş kurbana hisseli girmek isteyenlere de 7 kişiye kadar grup oluşturarak yardımcı oluyor. Ayrıca kesim isteyenlere, İslami kurallara uygun ve hijyenik kesim hizmeti sağlıyor.

Vatandaşlar, Şaban Zeren’e 0544-517 66 42 numaralı telefondan ulaşabilir ve Akşehir Organize Sanayi Bölgesi girişinin karşı tarafında bulunan besihanede kurbanlıkları görerek seçebilirler.