2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kahramanmaraş Valiliği’nden Konya Valiliği’ne atanan Vahdettin Özkan, yeni görevine başladı.





Valilik önünde vali yardımcıları ve protokol mensupları tarafından karşılanan Vali Vahdettin Özkan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Böylesine güzide insanların olduğu, Hazreti Mevlana'nın bulunduğu, evliyanın, marifetin ve ilmin en fazla odaklandığı bir şehre hizmetkar olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.





Vali Özkan açıklamasında; “Başta devletimizin hukuk sistemi içinde, ulusal düzeydeki stratejiler doğrultusunda ilimize kamu hizmetlerini yapmak, kamu hizmetlerinde iyileştirilmesi gereken alanları tespit etmek ve bunları el birliği ile yapma misyonunu ifa etmek üzere göreve başlamış olacağız. Bu görevi yaparken de elbette ki katılımcı bir anlayış ile mesai arkadaşlarımızla ve bütün Konyalı hemşehrilerimizle kendilerine sunulacak hizmet nasıl olmalı sorusunu da kendilerine sorarak, o çerçevede bir hizmet sunum tarzını icra edeceğiz” ifadelerine yer verdi.