“Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor" projesi kapsamında okullarda düzenlenen öğrenciler ile yazar buluşmaları sürüyor.

Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü; Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Eğitimevi Organizasyon işbirliği ile 'Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor' ismiyle düzenlenen proje kapsamında; okullarda düzenlenen etkinliklerle, öğrenciler ile yazar buluşmaları devam ediyor



Yazar - öğrenci buluşmaları kapsamında Yazar Adil Karagöz; Haydar Tuna İlkokulu, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ve Altuntaş Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen etkinliklerle öğrencilerle buluştu. Yazar Karagöz yazdığı kitaplardan söz ederek öğrencilere kitapları üzerinden başarılı olma noktasında nasihatler verdi. Okumanın önemine dikkat çeken Karagöz, yazar olmak isteyen öğrencilere de tavsiyelerde bulundu.



Okullardaki etkinliklerin sonunda öğrencilere kitaplarını imzalayan Yazar Adil Karagöz, Perşembe günü de Nasreddin Hoca İlkokulu, Şehit Astsubay Halis Kırımlı İlkokulu ve Doğrugöz Şehit Turgut Makascı İlkokulu’nda yapılacak etkinliklerle öğrencilerle buluşacak.