Yarenler Mahallesi Muhtarlığı için Celal Kocabaş 'Mahallemizin sorunlarına hakim içinizden biri olarak oylarınıza talibim' diyerek adaylığını açıkladı.


Akşehir’de nakliyecilik ve otopark işletmeciliği yapan Celal Kocabaş Yarenler Mahallesi sakinlerinin kendisini göreve ayık görmesi halinde tüm vaktini işyerinde olduğu gibi 7 gün 24 saat Yarenler Mahallesi sakinleri ve mahalle sorunlarına adayacağını belirtti. Kocabaş,“Bugüne kadar duyduğum, gördüğüm ve yaptığım izlenimler neticesinde güzide mahallemizin sorunlarını çözmek için muhtar adayı oldum” dedi.


Muhtarlık siyaset üstü bir kurumdur. Bundan dolayı asla ayrımcılık yapmayıp bütün mahalleliyi kucaklayacağım. Çünkü aynı apartmanda oturanların dahi birbirini tanımadıkları bir zamanda yaşıyoruz. Muhtar yada bir yönetici olmak önemli değil, önemli olan insan olmayı insani duyguları unutuyor olmamız. Bir selamı bile çok gören ortak duyguları kalmamış bir komşuluk ilişkilerine doğru hızla ilerliyoruz. Onun içindir ki ilk işim sevgiyle herkesi kucaklamak ve herkesi kucaklaştırmak olacaktır” diye konuştu.


“Mahallemiz için en iyiyi en güzeli birlikte yapacağız, birlikte başaracağız. Ben değil, Biz Varız. Herşey Yarenler Mahallesi için..” diyen Muhtar Adayı Kocabaş göreve talip olan diğer adaylara başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.


 


CELAL KOCABAŞ KİMDİR?


1972 Akşehir doğumlu. İlköğrenimini Akşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda, Ortaokulu Atatürk Ortaokulu’nda, lise öğrenimimi de Akşehir Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde devam etti. Merhum Babasının aniden rahatsızlanması üzerine eğitimini yarıda bırakarak işlerinin başına geçti. Hala şehirlerarası nakliyecilik işine devam eden Kocabaş, ayrıca 2002 yılından bu yana belediye altında bulunan Celal Otopark’ın işletmeciliğini yapıyor. Celal Kocabaş; evli ve bir çocuk babası.