30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Yarenler Mahallesinde Ramazan Keskin, Yarenler Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.


Yarenler Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Keskin, “ mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:#444444;mso-fareast-language:
TR;mso-bidi-font-weight:bold">Mahalle sakinlerinin aradıkları her zaman büroda hazır bulunacağım. Bütün resmi kurumlardaki işlerine en iyi şekilde ve en hızlı şekilde yardımcı olacağım. Burada en önemli nokta vatandaşlara gelen tüm resmi evrakları evlerine götürüp bizzat teslim edeceğim vatandaşların mağdur olmamaları için, mahallemizin sorunlarını  ve ihtiyaçlarını konuya duyarlı bir muhtar olarak en kısa sürede çözüme ulaştıracağım.”
dedi.


mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:#444444;mso-fareast-language:
TR">Ramazan Keskin Kimdir?


mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:#444444;mso-fareast-language:
TR;mso-bidi-font-weight:bold">1986 yılında Akşehir Yarenler Mahallesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Akşehir'de okuduktan sonra, Yıldırım İlkokulu karşısındaki kendi işletmesi olan Keskin Market ve Otomotiv sektöründe ticaret hayatına başladı. Keskin, evli ve iki çocuk babası.
"Times New Roman";color:#444444;mso-fareast-language:TR">