Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve ilçe teşkilatı eşliğinde, Akşehir’de faaliyet gösteren bazı kurum ve sivil toplum kuruluşlarında temaslarda bulunan Konya Milletvekili Orhan Erdem, programına Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Akşehir Şube Müdürü Hatice Deniz’i ziyaret ederek başladı.

Daha sonra sırasıyla; Akşehir Kaymakamı İsmail Küreci, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Barbaros Topaloğlu, Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Dolmacı, Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Buğra’yı ziyaret eden Orhan Erdem, öğle namazının ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Akşehir programını; Şoförler Odası Başkanı Fikri Kurt, Berberler Odası Başkanı Ahmet Er, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Birol Abit, Lokantacı, Kebapcı, Fırıncı, Pastacılar ve Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Kocaihtiyar ve S.S. 29 No.lu Şehiriçi Minübüsçüler Kooperatifi Başkanı İzzet Akyiğit’i ziyaret ederek sürdüren AK Parti Konya Milletvekili Erdem,  son olarak Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği (AKŞAD) Başkanı İsmail İnce ile bir araya geldi.