Fırsat buldukça ilçe merkezi ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Önder Koç, evinde ziyaret ettiği yaşlı vatandaşa kışlık odununu kırarak yardımcı olurken kendisiyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Geçtiğimiz günlerde, LGS Sınav sonuçlarına göre Fen, Sosyal Bilimler ve Proje Liselerine kayıt yaptırma hakkı kazanan öğrencilerle de bir araya gelen Kaymakam Koç; 19 Fen Lisesi, 10 Sosyal Bilimler Lisesi, 7 Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi, 5 Proje Anadolu Lisesi ve 4 Proje Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak üzere 5 farklı okula kayıt yaptırma hakkı elde eden toplam 45 öğrenci için hazırlanan “İlçemizdeki çocuklarımızın başarılarını kutluyoruz” yazılı bir de pasta keserek sohbet ettiği öğrencilerin geleceğe dair planlarını dinledi. Kaymakam Koç’a, Sultandağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Turan eşlik etti.

Mevsimlik tarım işçileri için önemli proje

Sultandağı Kaymakamı Önder Koç, hafta başında yaptığı ziyaretle de Dereçine’de yapımı tamamlanmak üzere olan Mevsimlik Tarım İşçileri Konaklama Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde incelemişti. Merkez, “Mevsimlik Tarım İşçilerinin Salgına Olumsuz Etkilerinin ve Salgından Etkilenmelerinin Önlenmesi Projesi” kapsamında inşa ediliyor.