Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Sultandağı’na yaptığı ziyarette; sürdürülmekte olan projeleri yerinde incelerken, yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi aldı. Kaymakamlık makamına gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Belediye Başkanlığına geçen Vali Çiçek, daha sonra; yapımı tamamlanan halı sahalar ile Kadın Kültür Evi ve bünyesinde kurulan tekstil atölyesinde incelemelerde bulundu.

Tarihi dokuya dikkat çekti

Kadınlarımızın üreten, ekonomiye katkı sağlayan daha katılımcı bireyler olması için projeler üretmeye devam edeceklerini dile getiren Afyonkarahisar Valisi; Sultandağı Çifte Hamamda yapılması planlanan Kitap Kafe Projesinin daha kapsamlı bir şekilde hayata geçirilmesi için tüm destekleri vereceklerini söyledi.

Kervansarayda da incelemelerde bulunan ve çok beğendiği tarihi dokunun turizm açısından daha fazla değerlendirilmesi için çalışmalar yapılması gerektiğine dikkat çeken Afyonkarahisar Valisi Çiçek, ihalesi gerçekleştirilecek olan Kapalı Pazar alanını gezmesinin ardından Anıt Alanında vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Zeybek’ten destek sözü

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de ziyareti sırasında; ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken, İshaklı Kervansarayında incelemelerde bulundu. Başkan Zeybek; Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz'a, ilçenin güzelleşmesi ve vatandaşlara hizmet konusunda destek vermeye devam edeceklerini söyledi.