Akşehir Narkotik Suçlarla Mücadele ekibi ve Yunak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa uyuşturucu operasyonu düzenledi.





Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekibinin yaptığı çalışmalar sonucunda bir uzman çavuşun uyuşturucu getireceği tespit edildi. Yapılan tespitin ardından ekipler şahıs ve aracı takibe aldılar. Uyuşturucu taşınan aracın Yunak ilçesine doğru gittiğini tespit eden ekipler Yunak İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte Yunak girişinde operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda uzman çavuş E.D.’nin üzerinde yapılan aramada 6 gram uyuşturucu ve bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan S.C.K.’nın üzerinde yapılan aramada ise 22 gram uyuşturucu ile bir miktar uyuşturucu hap bulundu. Aynı araçta bulunan uzman çavuş E.D., eşi C.D. ve yine araçta bulunan S.C.K. gözaltına alındı.





Gözaltına alınan 3 şüpheli Yunak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alındıktan sonra Yunak Adliyesi'ne sevk edildiler. Sevk edilen şüphelilerden E.D. ve arkadaşı S.C.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken C.D. ise serbest bırakıldı.