İYİ Parti Akşehir İlçe Başkanı Muttalip Uysal, İYİ Parti Akşehir İlçe Yönetimi adına bir açıklama yaparak küçük yaştaki kız çocuklarının istismarı ve katledilmelerini kınadı.

Uysal açıklamasında şunları söyledi; ‘’Son zamanlarda artan, toplumun vicdanını yaralayan, küçük yaştaki kız çocuklarının istismarı ve katledilmeleri; insanlık adına utanç verici, iğrenç bir durum olmakla beraber, ülkemiz adına da aşağılayıcı büyük bir sorun olarak gündemdeki yerini korumaktadır. Ne yazık ki ülkeyi yönetenler, bu alçakça ve hunharca işlenen suçlara karşı, gerekli önlem ve tedbirleri alamamıştır. Kamu vicdanı kanamaya devam etmektedir. EYLÜL ve LEYLA yavrularımız; Kim, hangi "cennet"li, "melek"li teselliyi üretirse üretsin, artık onlar "toprağın altında ölü birer çocuktur."



Biz inanıyoruz ki, EYLÜL ve LEYLA gibi yüzlerce yavrumuzun yüzü ancak “Ahiret” günü gülecek. O gün sadece katillerinin değil; sizin gibi;  bir sürü küçücük kızın kanına giren şerefsizlere "iyi hal indirimi" yapan, "rızası vardı" deyip işkencelerini "hak" kılmaya çalışan hâkim amcalarının, teyzelerinin de...



"Çocuğun olduğu yerde istismar olur" lakayıtlığında, göbeğini kaşıyan siyasetçilerin de...



"Anası babası sahip çıksaydı" deyip neredeyse sapıktan yana olanların da...



Çocuk yaştaki kızların evlenilebileceği fetvalarını veren hoca kılıklıların da...



Bu acıları, reyting malzemesi olarak gören ve adeta başka sapıklara yol gösteren hafiye kılıklı televizyoncuların da…



Topunun birden "suçu"na şahitlik edin e mi, Leyla ve Eylül.



Artık YETER, İDAMSA İDAM,  neyi bekliyorsunuz?’’