Araplar ordusu kurulmuş. Vay be!

Kime karşı kurulmuş bu ordu?

Cevabı çok basit…Tabiî ki yine Araplara karşı.

 

Kimler kimi vuracak?

Kimler ölecek?

Kim zarar görecek?

Kimler aç ve susuz kalacak?

Tek cevap ARAPLAR..

 

Bu işin sonunda

Kim sevinecek?

Kim kalacak?

Kim kar edecek?

Bu sorulara da tek cevap. BATI…

 

    Filistin’de sesi çıkmayan, Mısır’da uyuyan, Somali’de resmen susan, Suriye için tek metelik dahi harcamayan, Sevgili Arap kardeşlerimize ne olmuşta ordu kurmuş. Hayırlı olsun ne diyelim. Bugün İran’a, yarın bize döner nasıl olsa bu ordunun namlusu.

     Ordu kurmuşlar, Yemen’i kurtaracaklarmış…..Irak’ta milyonlarca insan öldüğünde, Esat zalimce katlettiğinde, Libya da insanlar açlık sefalet içerisindeyken kurulmayan ordu, yemen için kurulmuş…Vay be!  hayırlı olsun ne diyelim…

   Bu kurulan ordu, Yemen’den sonra Filistin için, Suriye için, Somali ve Libya içinde savaşacak mı? Bu kurulan ordunun başında yine çöl ayılarımı, yoksa Müslüman sever Aliler, Hasanlar, Hüseyinler mi olacak? Çöl ayıları komuta edeceklerse, hayırlı olsun Araplar ordunuz. Ne diyelim….

 

   Biz Müslümanlarda Müslümanlık ruhu yerine, hain kalp olduğu için, batıdaki zalimlerde bizleri kullanan akıllı birer baş olmaktadır. Bu zalimler, bizim ruhsuzluğumuzdan yararlanıp bizlerle çelik çomak oynamaktadırlar. Tavşan kaç, tazı tut oyunundan Müslüman halkı bıktı nasıl olsa.Uyanmazsak bir daha uyanamayacağımızı bilmeliyiz….. MÜSLÜMAN OLAN AYAKTA UYUMAZ…….UYUYANDA ZATEN MÜSLÜMAN OLAMAZ….. ARTIK UYANMA VAKTİ GELMEDİ Mİ?