Umutevim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrenci ve öğretmenleri “3 Aralık Engelliler Günü” münasebetiyle Yunak protokolünü ziyaretlerde bulundu.


Yunak’ta faaliyet gösteren Yunak Özel Umutevim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Faruk Türkyıldırır, Çocuk Gelişimi ve Öğretmeni Meryem Biter, öğrencileri ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü’nde protokol ziyaretlerinde bulundular.


                Yunak Kaymakamı Ahmet Altun’u makamında ziyaret eden Umutevim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon kurum personeli ve engellileri ile yakından ilgilendi. Yunak Kaymakamı Ahmet Altun, Kurum  Müdürü Faruk Türkyıldırır’ dan kurum faaliyetleri ve engellilerin problemleri hakkında bilgi almıştır. Kurum  Müdürü Faruk Türkyıldırır, Yunak Kaymakamı Ahmet Altun’a engellilere göstermiş olduğu ilgiden ötürü teşekkürlerini iletti.


                Öğrenciler Nurcan Çelikel, Hasan Aydemir, Hüseyin Kaçar  ile yakından ilgilenen Kaymakam Ahmet Altun, Engellilerin kendilerinden isteklerini dinledi. Engellileri tek tek makamına oturtarak onları sevindirdi. Kaymakam Ahmet Altun engellilerin bundan sonra da her türlü sorunlarında yanlarında olacağını ifade etti.        


                Yunak İlçe Müftüsü Ali Ünal’ı makamında ziyaret eden Umut Evim Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi personeli ve engellileri ile yakından ilgilendi. Kurum Müdürü Faruk Türkyıldırır’dan  bilgi alan Ali Ünal  bundan sonra da engelliler için her türlü desteği sunacaklarını ifade etti.


                Yunak İlçe Emniyet Müdürü  Ali Hakan Alev’i makamında ziyaret eden Umut Evim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi  personeli ve engellileri ile yakından ilgilendi. Emniyet Müdürü  Ali Hakan Alev Umut Evim Özel Eğitim  ve Rehabilitasyon Merkezi  Müdürü Faruk Türkyıldırırdan engellilere yönelik faaliyetler ve problemleri hakkında bilgi almış ve engellilerin hayatlarının iyileşmesi ve sorunlarının çözüme kavuşması için İlçe Emniyeti adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.


                Yunak  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu,  3 Aralık Engelliler gününde Umut Evim ve Rehabilitasyon merkezi  personeli ve engellileri makamında kabul etti. Kurum Müdürü Faruk Türkyıldırır’dan merkezin faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Ahmet Armutoğlu ilçe milli eğitim olarak engelli bireylerin her zaman yanında olduklarını, tüm engellilerin eğitim alma hakkının olduğunu, engellilerin eğitiminin öneminin farkında olduklarını, bütün imkanlarını seferber edeceklerini  belirtti.