Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Tuzlukçu’da bulunan ana sınıfları için çeşitli donanım malzemeleri ve oyuncak grubu gönderildi.


Gelen malzemeler arasında, öğretmen dolabı, öğrenci dolapları, oyuncaklar, öğrenci masaları, kitaplık köşesi, kukla köşesi, minder, sandalye ve oyuncak dolapları bulunuyor. Toplam 5 sınıf için gelen malzemeler ilçede büyük heyecana neden oldu.


 Milli Eğitim Bakanlığı stratejik planında da bulunan okul öncesinin güçlendirilmesi ve geliştirilmesi kapsamında yapılan çalışmalar büyük önem taşıyor. Bu kapsamda Koraşı İlkokulu bünyesinde ikinci bir anasınıfı açılarak öğrenciler okula kazandırıldı. Konuyla ilgili Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Aşkan “Okulumuza ve ilçemize gönderilen malzemeler öğrencilerimizin eğitiminde büyük önem taşımaktadır. Bizleri ve öğrencilerimizi çok heyecanlandırmıştır. Bizlere ve ilçemize malzemelerin gelmesinde emeği ve katkısı olan başta MEB Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Konya milletvekili Mustafa Baloğlu, İlçe Kaymakamımız N.Sevinç Özbek , İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gülcü’ye ve bakanlık personeline çok teşekkür ederim. Bu malzemeler öğrencilerimize yeni yıl hediyesi oldu” dedi.